Guide – Sådan anvender du mobilabonnementfinder.dk

mobilabonnementfinder.dk er en gratis forbrugerportal der hjælper dig med at vælge det billigste bredbånd. Her er en lille guide til hvordan du gør:

1. Vælg dit taletid og dataforbrug

Som det første skal du, for at finde det bedste og billigste mobilabonnement for dig, angive din ønskede taletid og dataforbrug. Dette gøres vha. dropdown valgmulighederne i toppen af siden. Heroppe har du også mulighed for at angive dine ønskede krav til fx. “ingen bindning”, “4g”, “inkl. roaming” og meget mere. Baseret på dine ønsker bliver du matchet med de billigste mobilabonnementer.

2. Vælg et mobilabonnement

Når du har angivet din taletid og dataforbrug, skal du som det næste klikke dig videre fra vores side, for at bestille et nye mobilabonnement. Dette gør du ved at klikke på den store “Bestil” knap. Har du brug for flere oplysninger omkring mobilabonnementet finder du det på mobiludbyderens egen hjemmeside, som vi her vil viderestille dig til.

3. Bestil mobilabonnement på mobiludbyderens hjemmeside

Når du har klikket dig videre er det tid til at bestille dit nye mobilabonnement på mobiludbyderens egen hjemmeside. Her skal du angive personlige oplysninger omkring dig selv og din bopæl og ikke mindst logge ind via dit NemID. Du har vil her efterfølgende skulle følge informationer, som mobiltudbyderen henviser til.